Whatsapp_Button.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Onze Werkplaats

Om uw Porsche in optimale conditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Laat uw Porsche daarom geregeld nakijken, zodat u gegarandeerd bent van jarenlang onbezorgd rijplezier. Met meer dan 25 jaar Porsche ervaring, is uw Porsche bij ons in goede handen! U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan alle type Porsche’s. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats die voorzien is van alle benodigde middelen om uw Porsche optimaal te onderhouden. Om de hoogstaande kwaliteit van Porsche te kunnen blijven waarborgen gebruiken wij bij alle reparatiewerkzaamheden uitsluitend originele Porsche onderdelen of een gelijkwaardig alternatief.

each-listing-1

Keuring

Uiteraard kunt u ook voor een APK-keuring bij ons terecht. Onze keurmeesters zullen uw Porsche keuren volgens de RWD normen, mocht uw Porsche niet aan deze normen voldoen, dan zullen wij eerst contact met u opnemen voordat wij tot reparatie overgaan.Ter informatie: Voor een APK-keuring is sinds 1 Maart 2010 geen kentekenbewijs meer nodig.

Lees Meer
each-listing-4

Restauratie

Om uw Porsche te voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe laklaag of een ‘’body off’’ restauratie kunt u uiteraard bij ons terecht.

Lees Meer
each-listing-5

Revisie

Wij reviseren en modificeren alle Porsche motoren, uiteraard reviseren wij ook vrijwel alle type versnellingsbakken.

Lees Meer
each-listing-6

Circuit preparatie

Wij kunnen uw Porsche modificeren of updaten voor race of rally.

Lees Meer
Morgen Internet - Zorgeloos website