Whatsapp_Button.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over Motron

Motron heeft een jarenlange passie voor Porsche met de daarbij behorende hoge servicegraad. Onder complete dienstverlening verstaan wij alle factoren die een waarborg zijn voor het verzorgen van uw mobiliteit. Naast verkoop, webshop, service en reparatie kunt u bij ons ook terecht voor een offerte op maat om uw Porsche te financieren en te verzekeren. Met een gemotiveerd en gedreven team maken wij het onze klanten dagelijks met het grootste plezier naar de zin.

U bent van harte welkom op de Industrieweg 13 in Renkum.

overons-blog-img

De geschiedenis

Oprichting
De oprichter van Motron, Chris de Leeuw, begon zijn Porscheloopbaan in het begin van de jaren 80 bij de Porschedealer van Midden- Nederland Ben Jansen. Hier leerde Chris mede dankzij Ben Jansen en Lehrgangsleiter Herr Uhl van Porsche de fijne kneepjes van het merk.
Begin '96
In begin ’96 heeft Chris de Leeuw zijn wens om een eigen bedrijf, gespecialiseerd in Porsche, op te zetten in vervulling laten gaan en is Motron Porsche begonnen.
Met veel toewijding en Porschevreugde ontstond er een mooi bedrijf dat zich als Porschespecialist profileert in de markt.
Door de kwaliteit, juiste prijs en uiteraard vervulling geven aan specifieke klantwensen is Motron Porsche door de jaren heen een vast Porschebaken geworden.
Mede door een team van gekwalificeerde enthousiaste medewerkers die teamwerk begrijpen, kunnen we deze kwaliteiten garanderen.
2000
Chris de Leeuw is in het jaar 2000 met Motron verhuisd van Oosterbeek naar Renkum. Inmiddels zijn er 3 bedrijfshallen en een showroom beschikbaar.
right-arrow.svg
right-arrow.svg
1983
56000
Aantal onderdelen
4
Collega's
20
Actuele vooraad
1983
Ervaring sinds
Morgen Internet - Zorgeloos website