Uiteraard kunt u ook voor een APK-keuring bij ons terecht. Onze keurmeesters zullen uw Porsche keuren volgens de RWD normen, mocht uw Porsche niet aan deze normen voldoen, dan zullen wij eerst contact met u opnemen voordat wij tot reparatie overgaan.Ter informatie: Voor een APK-keuring is sinds 1 Maart 2010 geen kentekenbewijs meer nodig.

rdw

Wanneer moet uw Porsche APK gekeurd worden?

    • Ligt de eerste toelatingsdatum ná 1 januari 2005: dan dient uw Porsche na 4 jaar voor het eerst gekeurd worden, de daaropvolgende 4 jaar dient de auto eens in de 2 jaar gekeurd te worden. Na deze 4 jaar dient de auto ieder jaar gekeurd te worden.
    • Ligt de eerste toelatingsdatum voor 1 januari 2005: dan dient uw Porsche na 3 jaar voor het eerst gekeurd te worden. Na deze 3 jaar dient de auto ieder jaar gekeurd worden.
    • Is uw Porsche 30 jaar of ouder: dan dient deze eens in de 2 jaar gekeurd te worden.
    • Ligt de eerste toelatingsdatum voor 1 Januari 1960: dan hoeft uw Porsche niet gekeurd te worden.

APK-herinnering

Wilt u automatisch een seintje ontvangen wanneer uw Porsche gekeurd moet worden? Dit kan, door middel van de Bovag APK-Checker die u rechts-onder op de hoofdpagina van onze website vindt. U hoeft alleen maar uw kenteken en email-adres in te vullen om vervolgens automatisch per email een herinnering te ontvangen.

Aankoopkeuring

Om de kans op vervelende mankementen na aankoop van een Porsche zo klein mogelijk te maken, is het verstandig eerst een aankoopkeuring te laten doen. Bij onze geheel onafhankelijke aankoopkeuring lopen wij de auto op 70 essentiele punten na, zodat een goed beeld van de gehele auto verkregen wordt. Na het door ons opgestelde keurings rapport met u besproken te hebben, kunt u met een gerust hart een beslissing nemen.
De kosten voor onze aankoopkeuring zijn € 175,- (inclusief BTW)