30 september 2017 is de Motron Porsche Toer Tocht.

Na vijf zeer geslaagde eerdere edities ligt de lat voor een mooie en afwisselende route erg hoog. Nederland kent vele mooie wegen maar we hebben er inmiddels al heel wat gereden in eerdere edities. Een klein beetje herhaling is niet erg (niet te voorkomen) maar het overgrote deel van de tocht moet – zo vinden wij – gaan over wegen die niet in de eerdere edities waren opgenomen. We zijn deze uitdaging aangegaan en hebben een mooie route uitgezet die eerdere routes zo weinig mogelijk overlapt.

Net als bij de vorige editie is zowel de start als de finish bij Motron in Renkum. Dit jaar voert de tocht over de Betuwe, de Neder-Betuwe, de Meierij, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe. Alle soorten wegen en landschappen zullen onder en langs uw Porsche voorbij trekken. De bedoeling is dat er voor ieder wat wils in zit. Na afloop hoor ik graag van u of dat is gelukt.

Op grond van de reacties over de vorige editie is dit jaar weer de traditionele Special Stage middels stripkaart in de route opgenomen. We hebben ons best gedaan om de bijbehorende vragen zo te stellen dat ze niet eenvoudig te googelen zijn. De locatie van de lunch hou ik nog even geheim; laat u verrassen. De lunch zelf wordt volgens traditie verzorgd door Inno Venhorst van Herberg ‘De Engel’ uit Dodewaard.

 

1 oktober 2016 was het weer zover.

De jaarlijkse Motron Porsche Toertocht vierde haar 5e verjaardag. We kunnen niet anders concluderen dan dat we met zijn allen een geweldige dag hebben beleefd. Alle bezoekers … Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid. Bij deze een kleine sfeer impressie.

 

De evenementenkalender voor 2017 volgt. Uiteraard zullen wij naast een aantal poetsdagen, zeker weer een mooie toertocht verzorgen. Meer informatie volgt.